00386 41 204 650

info@zimic.si

home home facebook  
   

celulozna izolacija
pasivna skeletna hiša
Blower door
 

Novice in obvestila

2013
4
JUL
Novo v gradnji


Obveščamo vas, da smo začeli z gradnjo modelne hiške na Biotehniški fakuteti, Oddelku za lesarstvo. Hiška bo služila testiranju zaščitenega in nezaščitenega lesa na fasadi, strehi in terasi. Poleg tega bomo na konstrukciji in konstrukcijskih sklopih ter izolaciji kontinuirano merili vlažnost ter temperaturo, ki sta glavna dejavnika za pojav trohnobe na lesu. Slike objakta si lahko ogledate na naši Facebook strani.


Poleg tega vas obveščamo, da smo začeli tudi z gradnjo enodružinske hiše MH v Logatcu, gradnjo boste lahko ravno tako spremljali na naši Facebook strani.

Oba objekta bosta v celoti izolirana z našo celulozno izolacijo ZIMICELL.

Novo v gradnji Novo v gradnji Novo v gradnji Novo v gradnji Novo v gradnji Novo v gradnji Novo v gradnji Novo v gradnji Novo v gradnji Novo v gradnji Novo v gradnji Novo v gradnji Novo v gradnji Novo v gradnji Novo v gradnji Novo v gradnji Novo v gradnji Novo v gradnji

 

◄ nazaj Celoten arhiv ►

 

Skupine novic

Splošno (23)
 

Mogoče Vas zanima tudi ...

Z uporabo celulozne toplotne izolacije ZIMICELL lahko aktivno prispevate k znižanju toplogrednega plina CO2, ki ostane ves čas uporabe vezan v celulozni izolaciji ZIMICELL, saj je le ta na osnovi lesa.

recikliranje [288x288 px, 57.583 bytes]

 

 
 

Novo v gradnji

Novo v gradnji

 

Oprostite, a po veljavni zakonodaji vas moramo vprašati ali soglašate z uporabo piškotkov na naših straneh?

  Podrobne informacije