00386 41 204 650

info@zimic.si

home home facebook  
   

celulozna izolacija
pasivna skeletna hiša
Blower door
 

Sestava zunanje stene in strehe pasivne skeletne hiše

Naš sistem temelji na leseni skeletni konstrukciji in izolacijskih materialih na osnovi celuloznih kosmičev ter lesnih vlaken. Izolacijski materiali na osnovi lesa in časopisnega papirja vzdržujejo ugodno bivalno klimo, obenem pa v celotnem življenjskem ciklu kar najmanj obremenjujejo okolje. Izbrani izolacijski materiali zagotavljajo naši steni visok fazni zamik prehoda toplote.

zunanja stena, skupna debelina stene 475 mm

zunanja stena

poševna streha, izvedba z leseno podkonstrukcijo stropa

zunanja stena

zunanja stena

poševna streha, izvedba s kovinsko podkonstrukcijo stropa

zunanja stena

zunanja stena

 

Aktualne podstrani

 

Ne spreglejte ...

Za pasivne in nizkonergijske hiše ZIMIC je možno pridobiti nepovratna sredstva Eko sklada. Zaradi uporabe naravnih materialov nizkoenergijske in pasivne hiše ZIMIC spadajo v skupino I, kjer so za posamezen energijski razred možne najvišje spodbude. Za že zgrajeno hišo U (Qh=9,8(kWh/m2a) bodo investitorji prejeli 125 € na m2 neto ogrevane površine nepovratnih sredstev. Več informacij o že zgrajeni hiši U lahko preberete v razdelku potek gradnje PH.

Če želite izvedeti več o nepovratnih finančnih spodbud Eko sklada, obiščite njihovo spletno stran www.ekosklad.si ali pa kontaktirajte nas.

eko sklad

 

RSS channel Aktualne novice in obvestila

 

Mogoče Vas zanima tudi ...

Pasivna hiša bo v nekaj letih postala standard gradnje. Hiše z zelo dobro toplotno izolacijo na stenah, strehi in na tleh, pasivna okna in vrata, zrakotesnost in prezračevanje z rekuperatorjem so dokazale zelo dobre rezultate ob minimalno povišani investiciji (glede na tržno ceno hiše).

Bistveno je dobro projektiranje, skrbna izvedba in dober nadzor. V Sloveniji so že podjetja, ki te procese obvladajo, ostala podjetja pa se bodo temu načinu gradnje morala prilagoditi.


teaser_reference [256x256 px, 82.422 bytes]

 

 
 

Skeletna konstrukcija sten z naravnimi materiali, ki v celotnem življenjskem ciklu kar najmanj obremenjujejo okolje in zagotavljajo visok fazni zamik toplote

pasivna hiša, montažna hiša, lesena hiša, skeletna hiša, celulozna izolacija, lesena vlakna, mansarda, streha

 

Oprostite, a po veljavni zakonodaji vas moramo vprašati ali soglašate z uporabo piškotkov na naših straneh?

  Podrobne informacije